Spring naar inhoud

Heeft jouw loopbaan een zetje nodig?

november 10, 2016

Herken je dat? Je wordt wakker met dat knagende gevoel dat er iets in je leven niet loopt zoals je wilt. Maar hoe of wat…? Je schudt het van je af, want je moet naar je werk en opnieuw sleep je jezelf de dag door. Eenmaal weer thuis, springen de kinderen op je af, klaar om al hun enthousiaste verhalen over de schooldag te vertellen. Pff…. Je bent eigenlijk te moe en je hebt nog andere verplichtingen zoals koken. En oh ja… je zou toch gaan sporten vanavond? Je zucht eens diep, hijst jezelf van de bank en zet jezelf aan de taken die moeten. Uiteindelijk liggen de kinderen in bed, en de was nog te wachten, terwijl jij -zonder te zijn gaan sporten- uitgeblust je bed in rolt…. En dat doe je dag na dag, week na week…. Misschien zelfs wel maand na maand.

Als dit jou bekend voorkomt, is nu het moment om je rug te rechten en de telefoon te pakken voor het maken van een afspraak bij Pink Zebra Coaching! Neem zelf weer het heft in handen en gun jezelf een prachtig NLP Loopbaancoaching traject!

Zelfs al na het intake gesprek, voel jij je beter, positiever en als je dit traject achter de rug hebt, is er nog maar één de baas over jouw leven: JIJ!

Bel nu met 06 – 14 17 61 81 of mail naar marischka@pink-zebra.nl

 

From → Uncategorized

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: